miércoles, 11 de enero de 2017

NADALS A LA 
PARRÒQUIA















Este Nadal han estat carregats d’activitats per celebrar el Naixement de Jesús, el nostre Salvador. Començarem amb bon peu amb la Missa del pollet. L’esgléssia estava plena de gom a gom per a rebre la gran notícia del naixement de Crist; i els més xicotets de la casa junt amb els nostres joves, van preparar uns teatrets que poguérem vore tots junts durant la Missa.












Va ser una Missa molt bonica, plena d’alegria, de fe i d’esperança per eixa gran notícia que el Senyor ens havia donat. Estic segur que el xiquet Jesús s’ho passà d’allò més bé amb nosaltres i s’alegraria del fet que ho celebrarem d’esta manera. L’any que ve repetirem i…qui sap…pot ser els pares i profes s’animen i ens facen una actuació!!!

Als pocs dies, el grup Junior Nostra Senyora de Fàtima, va fer un mercadet solidari per tal de poder replegar diners de cara al pròxim campament i poder ajudar un poquet a aquelles famílies amb problemes econòmics. Van fer una gran festa amb castells unflables, màgia, música,…a més de poder tastar plats suculents que van preparar, desinteressadament, alguns pares i mares de l’associació de pares i mares del nostre centre Junior. Gràcies a tots els que col·laborareu.


Per celebrar e nou any que acabàvem d’estrenar, els més joves de la parròquia, muntarem un viatge fins a Terol, més en concret, fins a l’estació d’esquí de Valdelinares, on pogueren disfrutar d’un bon dia tirant-se en trineu per les pistes. Que bé s’ho passarem. Tant, que ja estem pensant en tornar l’any que ve i tornar-ho passar d’allò més bé.














Com a colofó de festa tinguérem la visita sorpresa de Ses Majestats els Reis Mags!!! Quina sorpresa més gran ens feren. Volgueren compartir amb nosaltres l’Eucaristia i aprofitar per a donar-nos uns regalets que ens havien portat. Tots férem cares de bons xics per tal que els Reis no ens deixaren carbó. A més a més, al matí del dia 6, vam vore a la Sagristia que els Reis ens havien dut els Evangelis 2017!! Quina sorpresa més gran. No només pensaren en que disfrutàrem amb els jocs sinó que també es preocuparen de que pregarem amb la Paraula de Déu.


En fi, un Nadal ple d’alegría i esperança, però, sobretot, un Nadal ple de Déu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario