lunes, 10 de abril de 2017


QUIN GOIG DE CAP DE SETMANA

😇😇😊😊😇😇😊😊😇😇😊😊😇😇😊😊😇😇😊😊😇😇😊😊😇😇😊😊😇😇😊😊😇😇😊😊😇😇

Un gran cap de setmana hem tingut a la nostra parròquia i a l'escola de Fàtima. Tot començà el divendres amb un emotiu i molt humà Via-Crucis que van preparar els mestres i professors de la nostra escola amb els seus testimonis com a reflexió de cada estació.


Dissabte de matí tinguérem la I Jornada de Portes Obertes al nostre cole on els nostres alumnes i alguns curiosos pogueren passar un matí molt agradable amb diferents activitats per a tota la família a més que pogueren conéixer tots els racons del nostre preciós cole. Enhorabona a tots els que el féreu possible...vareu treballar amb molta estima i il·lusió.

A la vesprada va ser el torn dels més xicotets de la casa. Els Juniors de la nostra parròquia organitzà un passe de models amb l'objectiu de recaptar diners per al campament d'estiu. Quin èxit més rotund! Quina dedicació dels nostres monitors per a què tot isquera bé! Quins dolços, pizzes i tortes més bones van preparar el grup de pares per tal d'ajudar un poc més! Més de 100 persones disfrutaren i s'ho passaren d'allò més bé mirant el "desparpajo" dels nostres xiquets...ja poden tremolar les Models Professionals que els xiquets venen xafant fort!! 

I per a culminar, la gran celebració del Diumenge de Rams amb una parròquia plena de gent i una Eucaristia meravellosa en la qual poguérem meditar ben a gust la lectura de la Passió del Nostre Senyor Jesucrist. Tota la parròquia va participar cantant acompanyats per l'orgue i la guitarra. Una Missa de festa com ja en teníem ganes després de la Quaresma i que ens introduïx de ple als dies grans de la nostra fe.

I si encara faltava poc, a la nit, les nostres Confraries de Setmana Santa acompanyaren als confrares de Fortaleny i Alboraia en les seues respectives processons...

La nostra parròquia està més viva que mai. Dóna-li una oportunitat per a què entre a la teua vida...no t'ho pots perdre!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario