lunes, 15 de octubre de 2018

CAP DE SETMANA DEDICAT A LA NOSTRA MARE!!!



Ací vos deixe algunes fotos del que hem viscut este fi de setmana a la nostra parròquia. Començàrem dissabte amb la festa per als més menuts. Ho férem coincidir amb l’inici del cate tant a Fàtima com a Sales…les dos parròquies unides... QUÉ GUAY!!!

Diumenge moltes emocions: ja de matí tinguérem la Primera Comunió dels dos germanets Mario i Bruno. La celebració va ser presidida per son tio Javier, prevere de l'ordre dels Pauls, fill de Sueca.

A la vesprada tinguérem la celebració de la Festa de Fàtima. La parròquia estava plena de gom a gom… dóna goig vore-la així…a l'altar amics i antics retors de la parròquia no es volgueren perdre esta festa tan entranyable.

I com no...els nostres pastorets que ens ajudàren a entendre un poc més el que recordàvem este dia. GRÀCIES A ELLS I ALS SEUS PARES PER L'ESFORÇ DE TOT UN ANY.

A la fi poguérem eixir en processó. Encara que el cel amenaçava en ploure, el mant de la nostra titular va fer que els núvols escamparen i els veïns del nostre barri pogueren vore a la que els cuida tots els dies del any: la nostra mare la Verge de Fàtima.

Per finalitzar presentàrem als nous pastorets per a l'any 2019...esperem que ho facen tan bé com Carla, Toni i Alba...
Unes poquetes fotos que espere poder ampliar en estos dies…

GRÀCIES A TOTS PER FER ESTA FESTA TAN BONICA!!!















No hay comentarios:

Publicar un comentario